-
-


Wie ben ik?

Hallo, ik ben Thijs. Velen van jullie kennen mij misschien als "Boer Thijs", vanwege mijn verleden in de knuffelkuikens op scholen, verpleeghuizen en andere instellingen. Maar vandaag de dag houdt ik me bezig met het begeleiden van ouders en hun baby's op de bijzondere reis van babymassage. Na een veelzijdige carrière, van kuikenboer tot verzorgende en van touringcarchauffeur tot educatie specialist, heb ik een nieuwe passie gevonden: het versterken van de band tussen ouders en hun kind door middel van massage.

In september 2022 heb ik de stap gezet om me volledig te wijden aan deze passie. Ik ben gestart met de opleiding tot sportmasseur en heb mij vervolgens gespecialiseerd in vele soorten massage stijlen waaronder dus babymassage, door te studeren bij Babymassage Nederland en me te bekwamen in de Flow Balance Babymassage methode. Dit pad heeft mij niet alleen tot een volleerd allround masseur gemaakt, maar ook tot een toegewijde docent babymassage, die ouders leert hoe ze door middel van zachte aanrakingen een diepe connectie met hun baby kunnen opbouwen.

Mijn hart ligt bij het ondersteunen en begeleiden van ouders, vooral vaders, in het ontwikkelen van deze essentiële vaardigheden. Ik geloof sterk in de kracht van babymassage om niet alleen de fysieke gezondheid van de baby te bevorderen, maar ook om een emotionele band te smeden. Mijn doel is om een ruimte te creëren waar ouders/verzorgers zich comfortabel voelen om te leren en te groeien, samen met hun kinderen.

Mijn achtergrond in de zorgsector en als educatie specialist heeft me voorbereid om (bijna) elke ouder op de juiste manier te begeleiden. Ik bied niet alleen een breed scala aan massagetechnieken aan, maar ook begrip en handvatten van de behoeften van zowel ouder als kind.